Disclaimer

Deze Internet site wordt u aangeboden door het bestuur van Merna.  Op de inhoud ervan (alle teksten, beelden, en programmatuur vanaf het startpunt   http://www.merna.nl   rust auteursrecht.

Binnen gekomen HANDBAL informatie en data zullen in principe zo snel mogelijk op de site geplaatst worden.

Het bestuur behoudt  zich het recht voor om , kopij welke kwetsend en aanstootgevend kan zijn , te weigeren c.q. niet te plaatsen.

Het bestuur zetten  zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar geeft dit aangaande geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Hieronder worden eveneens niet tijdig doorgevoerde/opgegeven  uitslagen  en onjuiste of onvolledige uitslagen - speeldata begrepen.

 

Het bestuur aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw bezoek (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot http://www.merna.nl   of uit het afgaan op informatie die op site wordt verstrekt.

 

Bepaalde hyperlinks (verwijzingen buiten het domein bcjosephine.nl ) in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij het bestuur geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden  voor de daar aangeboden informatie en diensten.

 

U kunt uw suggesties, ideeën e-mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Alle informatie die via e-mail of elektronische formulieren bij ons binnenkomen,  zijn in principe niet-confidentieel en mogen door het bestuur vrijelijk en zonder uw toestemming worden gebruikt of geproduceerd. nl

 

Opgemaakt d.d. 7 juli 2004
U bevindt zich hier: Start Disclaimer